Jag och min fina kollega Josefin  (www.josefinjohnsson.com) gjorde ett inspirationsreportage i höstas med vintage-tema som nu har publicerats på Ditt Bröllop. Välkomna in på sidan www.dittbrollop.se  för att läsa om hur man kan tänka när man skapar sitt drömbröllop, oavsett vilket tema man väljer att applicera på det! Vi tipsar bland annat om att börja planeringen med att skapa en moodboard där man bestämmer sig för en färg, en känsla, en doft eller någonting annat som sammanfattar vad man vill uppnå med sitt bröllop.

Vintagebröllop Brudgum Höstbröllop

Det vackra och mycket förälskade paret som ställde upp på fotograferingen och alla våra idéer gifter sig i sommar och jag har den stora äran att få vara med dem och föreviga allt som sker under deras riktiga bröllop – fotograferingen som syns i inlägget är alltså helt och hållet  iscensatt. Några av bilderna i reportaget är tagna av Josefin och några är tagna av mig – vi har strävat efter att låta våra olika stilar sammanstråla så att det blir en helhet och tydlig röd tråd.  Josefin och jag vill rikta ett stort tack till vår otroligt duktiga frisör, Rebecca Palmgren. Hon lyssnade till våra önskemål och skapade en vacker frisyr som speglade stilen och höll sig till temat.

Bröllopsskor VintageklänningBrudbukett Höstbukett Bröllopsinbjudan VintageVi är även tacksamma för lånet av den ljuvliga klänningen som kommer från Märta my dear. Vi genomförde reportaget vid yllefabriken i Kristianstads vackra lokaler, en miljö som utgjorde en perfekt scen för vårt vintagebröllop. Ett av syftena med reportaget var också att försöka få upp ögonen för hur ni kan skapa ett bröllop som speglar er och era personligheter och samtidigt tänka på miljön. Återbruk och second hand-fynd, blommor från trädgården som binds samman med produkter man har hemma, ärvda smycken och egentillverkade inbjudningskort…. Vad kan man mer göra för att skapa ett hållbart bröllop? Dela gärna med er av alla era bästa idéer! 

Och vet ni? Jag är mån om att mina brudpar alltid får vara sig själv och att det ska synas i bilderna, oavsett om man tycker om att skapa själv eller inte. Det viktigaste för mig är att ni är dem ni är – fullt ut.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *