Vet ni vad? Igår publicerades ett av mina bröllop på den inspirerande bröllopsbloggen Vintage Honeymoon. Det är en stor ära för mig att få bli exponerad där och jag är så himla glad att Helena & Peters DIY-inspirerade bröllop föll bloggen i smaken.

Helena och Peters bröllop var unikt, personligt och intimt. Det ägde rum i deras ljuvliga, prunkande trädgård och det var som att kliva in i en annan värld… De egenhändigt skapade Pompomsen dinglade i äppleträden likt fantasifulla, färgsprakande sagofrukter, små unika detaljer gick att finna överallt, dukningen var loppisfyndad, servetterna handbroderade och prydda med gästernas namn… Allt var otroligt genomtänkt och så himla mycket Helena och Peter. Vi fattade tycke för varandra direkt – på konsultationsmötet bjöd de på paj och visade mig allt de hunnit förbereda för bröllopet, så som porslinet och den underbara 50-talsklänningen i tyll och siden. DIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllopDIY-bröllop

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *