De vida vyerna ramade in platsen för Hanna & Erics vigsel. Jag kom tidigt till smultronstället på älskade Österlen där vågorna slår mjukt mot strandkanten och husen ser ut som tagna ur en gammaldags barnbok. Jag hann alltså insupa den friska havsbrisen, beundra de vackra kullarna och känna sanden mot mina bara fötter – sluta ögonen en stund och njuta.

Ett litet, intimt närmsta-familjen-bröllop på en upphöjd gräsplätt med storslagen utsikt över havet väntade mig och min assistent denna ljuvliga junidag som bjöd på ömsom strålande sol, ömsom moln. Hannas klänning var fantastiskt färgglad och prydd av prunkande färgglada blommor, håret dekorerat med färgstarka rosor och buketten gick ton i ton med det rosa i den somriga brudklänningen.Eric var också mycket stilig och tillsammans strålade dem av  glädjekänslor och lycka. Det var en fin men kort vigsel där brudparet höll vackra tal till varandra och tårarna rann flera gånger. Jag skulle beskriva paret som härligt avslappnade och lekfulla – de drog sig inte för att bjuda på sig själva, vilket jag tycker syns i bilderna. Barfota på stranden, balanserandes på drivved och ritandes hjärtan i sanden…

Middagen hölls på det vackra Badhotellet i Vitemölla. Magisk scen för ett bröllop!

Vitemölla

Vitemölla Fotograf på Österlen

VitemöllaVitemölla Badhotell

 

 

Bröllop i VitemöllaBröllop i VitemöllaBröllop i Vitemölla

Bröllop Skåne

59

Bröllop i Skåne

mingel bröllop Skåne

bröllop vid havet

127

Bröllop i VitemöllaBröllopsfotograf VitemöllaBröllopsbukett Vitemöllabröllops vid havet bröllopsfotografbarfotabröllopBröllop vid havet Skåne

Bröllop på stranden

Strandbröllop

bröllopvitemöllaFotograf i VitemöllaBröllopsfotografVitemölla BadhotellBröllop Badhotellet VitemöllaBröllop_i_Vitemölla

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *