Regnbågsbröllop i Skåne

Magiskt. Jag vill skriva massor om Cassandra och Angeliques bröllopssession men vet inte vart jag ska börja. Magiskt. Hänförande. Jag finner knappt ord för att beskriva scenen, de båda brudarna och deras fantastiska personligheter. Vackra både inuti och utanpå.

Jag och Vera på Lite Vera arrangerade en vacker, naturlig ”altargång” i sanden, kantad av ljuslyktor och färgglada pinnar prydda med drömfångare. Vera har gjort det vackra vigselprogrammet och den fantastiskt fina skylten med budskapet ”Choose a seat, not a side – either way, its for a bride”.  Det var kvavt och åskan hängde i luften när vi kom ned till Äspetstranden i Åhus denna ljuvliga sensommarafton. Som om naturen samlade kraft. Molnen hopade sig sakta men säkert och himlen öppnade sig tillslut. Ett silande regn föll tyst över sanden och skapade hålformade mönster i den medan den tvingade oss att söka skydd i bilarna en stund. Men himlen gick snart från mörkt grå och regntung till mjukt rosaskimrande, vackert smyckad av det ljuva kvällsljuset solen till slut bidrog med. Precis när jag lyfte kameran och skulle fotografera tjejerna blickandes ut över havet framträdde en regnbåge på himlen ovanför dem – som ett symboliskt attribut eller ett tecken och de såg på varandra och log förtjust. Jag och Vera drog hänförda efter andan. Regnbågen visade sig bara några enstaka minuter och det blev därför nödvändigt för mig att vara snabb när jag tog bilden. Kärleken mellan Cassandra och Angelique, kvällens otroligt vackra brudpar, strålade – deras glädje, ömhet och äkta omtanke om varandra rörde mig å det innersta.

Bilderna från Cassandra och Angeliques kväll vibrerar, fyllda till bredden med känslor och outtalade budskap. För mig blev det tydligt att all kärlek består av samma ljuvliga nyanser. En första förälskelse med fjärilsfladder i maggropen leder till någonting djupare – ett samförstånd och en starkt växande kärlek – och så småningom uppstår en önskan om att få dela varje dag av sitt liv tillsammans med en annan människa. Det spelar ingen roll hur eller varför denna kärlek uppstår, huvudsaken är att den gör det. Det slumpmässiga i att regnbågen framträdde precis i det ögonblick då vi inledde porträttsessionen kändes i stunden som en bekräftelse på brudparets kärlek och symboliken i regnbågens närvaro känns viktig för det bilderna från deras kväll förmedlar. Här kommer ett smakprov på deras bilder.

BohembröllopStrandbröllopRegnbågsbröllop2 brudar - bröllopStrandbröllop - Lite VeraStrandbröllop 2 brudarRegnbågsbröllop 2 brudarBröllop 2brides weddingBrudar BröllopStrandbröllop2bridesRegnbågsbröllopBrudbukett bohemiskBohemian wedding flowers beach weddingStrandbröllop i ÅhusBröllop i ÅhusBrudskålStrandbröllopGifta sig i ÅhusGifta sig i Åhus2brides beach weddingFotograf i KristianstadWedding with 2 bridesStrandbröllopGifta sig på stranden2 brudar på strandenKärlekBröllopsfotograf i KristianstadBröllop i ÅhusBröllopsfotograf ÖsterlenKärlekBröllop i KristianstadBrudbukett bohemisk bohemian wedding flowersKvällsporträtt bröllopDetaljerBröllopsfest

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *