För några veckor sedan hade jag en ”hemma hos”-nyföddfotografering. Jag fick det ärofyllda uppdraget att fotografera två alldeles nya tvillingpojkar. De var helt ljuvliga!

Tänk att två små pojkar fick mig rörd ända in i själen…! Jag kan inte sticka under stol med att jag är ganska vek när det kommer till kärlek. Och nytt liv – kanske är det det som gör världen vacker om man tänker efter. Att man kan älska någon så mycket att kärleken liksom expanderar och ur den skapas någonting nytt, någonting storslaget. Ett nytt liv. Att kärlek mellan två människor kan resultera i att ett nytt liv blir till  – det slår verkligen precis allt. Det är enastående, fantastiskt och så enormt att ingenting annat blir viktigt i jämförelse.

Så här kan det se ut när jag släpar med mig mina dagsljuslampor till kunden:

Nyföddfotografering hemma

Jag ordnade en fin liten bädd till killarna soffan med hjälp av familjens  filtar och lakan. Lamporna hjälpte mig att få till det där perfekta, mjuka ljuset. Lugn, ganska monoton musik spelades på repeat och Tvillingarnas mamma hade förberett för sessionen genom att höja värmen ordentligt i rummet. En gammal tvättkorg som tillhör familjen fick också vara med som rekvisita och vi blandade påklädda  och avklädda bilder på de små bebisarna. Fotograferingen tog nästan 3 timmar totalt  men resulterade i många vackra bilder på de båda pojkarna. Kanske blir de fina julklappar till någon som håller dem kära?

Jag vill understryka hur glad och tacksam jag är för varje dag som jag får göra det här.  Arbeta med det jag älskar. Min passion. Att berätta.  Att få fotografera, skapa bilder och berätta någons historia är så himla roligt! Snart slår jag upp portarna till min lilla studio i Kristianstad. Då är ni välkomna dit för liknande fotograferingar. De här bådas berättelser har nyss börjat  och i deras bok finns massor med tomma blad att fylla…

 

05Nyföddfotografering KristianstadNyföddfotograf Kristianstad

Nyföddfotograf i Kristianstad

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *