Fotograf i Åhus, Kristianstad

Kärleksfull familjefotografering på Äspet

Det var en ljuv kväll i September då havets mjuka bris ruskade om trädkronorna på Äspetstranden och vågorna varsamt svepte upp över stenarna i vattenbrynet. Bortom tallarna hördes skratt och ivrigt prat som påminde om människors lust att tillvarata det sista kvällsljuset. Jag mötte upp Mette och hennes vackra familj på Snickarehaken. Familjen vann min Alla hjärtans dag-tävling och det var äntligen dags för dem att hämta ut sin vinst – en fotografering som dessutom inkluderade ett antal högupplösta bildfiler. Nervösa och en aning förväntansfulla föräldrar, en ljuvligt vacker dotter med glitter i blicken och som med ens tog kameran (och mig!) med storm. Det blev vackra familjebilder i det skira, gyllene septemberljuset. Kärleken och ömheten mellan mor och dotter var påtaglig, liksom den mellan Adell och hennes pappa. Stolthet. Vördnad. Kärleksfulla omfamningar och lekfullt bus präglade deras stund framför kameran. Jag trivdes utmärkt i deras sällskap och kan utan tvekan säga att det var en fröjd att ha den lilla familjen framför min lins.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*