Bröllop i Lundagård – Botaniska trädgården – Bröllopsfotograf i Lund

Magiskt bröllop i en skola med fest i Lundagård och porträtt i Botaniska Trädgården, Lund.

Sara och Viktor fick mitt hjärta redan på vårt första möte. Vi träffades på ett konditori i Kristianstad och det kändes som om vi klickade direkt. Ett mer varmt och öppet par får man leta efter! Det var så lätt att prata med dem och när vi diskuterade deras bröllop lät upplägget som en dröm.

Min bild av dem infriades verkligen när det väl var dags för deras fantastiska och otroligt personliga bröllop som ägde rum på en skola i Lund. Att ha vigseln i en aula var ju ypperligt – magiska, färgglada fönster och en miljö som andades djup och mening!

Porträtten togs i Botaniska Trädgården som med sina prunkande rabatter och färgglada miljöer ramade in deras kärlek på ett storslaget vis. Det var som att träda in i ett fantasiland fullspäckat av äventyr och sagolika miljöer. Vi gick även omkring bland de vackra husen på gågatorna i lund och tillsammans blev vi förtjusta över gamla dörrar med avskavd färg och kullerstensbelagda gränder.

Mingel och fest ägde sedan rum i Lundagård med dess porlande fontän som utmärkt bakgrundsmusik och ett vackert sceneri som utgjorde kuliss åt den familjära atmosfär som tycktes följa i Sara och Viktors fotspår, varthän de gick. Skratten ekade mellan husbyggnaderna och mitt hjärta sjöng av glädje.

Sara och Viktors lättsamma värme och öppenhet omfamnade mig och jag kände mig som en i mängden av alla deras vänner. Tack, för att jag fick förtroendet och äran att vara med på er stora dag!

Här följer ett smakprov på deras dag – njut! Klicka på bilderna för att se dem i fullformat.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*