Bröllop på Vitemölla Badhotell – Bröllopsfotograf på Österlen

Bröllopsfotografering i ömsom sol, ömson regn – Vitemölla, Skåne

En sensommardag i September begav jag mig för att vara med på ett ljuvt bröllop i en magiskt vacker kyrka på Österlen, belägen mitt i det böljande landskapet där korna betande precis intill kyrktrappan. Utsikten var slående – både storslagen och vidsträckt.

Porträttfotografierna skulle tas vid havet vid Vitemölla och festen skulle äga rum på Vitemölla Badhotell – en av de vackraste byggnaderna jag vet att fotografera vid! Jag är som bekant helt förälskad i det romantiska och idylliska som har att göra med dåtidens kurorter och svärmar verkligen för byggnader från svunna tider.

Som jag nämnt förut älskar jag både Vitemölla och Kivik. Det finns så många ljuvliga platser där och åsyftar jag inte enbart badhotellet utan överallt finns vacker natur som inte kräver mycket, utan snarare står tillbaka och låter enkelheten rama in kärleken hos brudparet.

Trots att jag arbetade med hög feber, halsont och ständigt rinnande näsa blev det en underbar dag. Frida och Martin är båda otroligt öppna och hjärtliga – trots att vädret skiftade något otroligt mellan mörka moln, strålande sol, piskande regn och starka vindar höll de humöret uppe och spred en fantastisk värme som jagade min feber på flykten åtminstone för en kort stund. De var så fantastiskt positiva och jag kan verkligen skatta mig lycklig som har sådana underbar kunder. Även RM-Duo som sjöng och spelade under både vigsel och middag satte guldkant på dagen genom att ge mig halstabletter och framföra helt underbar musik som verkligen gav gåshud!

Det blev ännu ett ljuvligt bröllop på Österlen och en fantastisk kärleksfest som fick runda av min högsäsong 2015! Jag är  otroligt tacksam att Frida och Martin valde mig som sin bröllopsfotograf.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*