Skogsbröllop med First Look i Vitemölla och Kivik – Bröllopsfotograf på Österlen

Sagobröllop i Skogen – Kivik, Skåne

Jag kollade Facebook i vanlig ordning. Ni vet sådär som man gör, slentrianmässigt… Utan att riktigt läsa vad där står – det är mer som en reflex. Skrollar sakta ned med tummen och har tankarna på annat håll. Plötsligt hajar jag till. Bilder på ett storslaget frieri som ägt rum högt uppe på en klippa, ett inlägg prytt av vackra ord. Min gamla granne och barndomskompis ska gifta sig! Fantastiskt, tänker jag!

När sen förfrågan trillar in i mailkorgen, där Nils undrar i fall jag skulle vilja vara så vänlig att fotografera honom och hans blivande fru på deras stora dag, kan jag inte göra annat än att tacka ja. Det skulle ju så klart komma att bli speciellt, att få vara med under ett av hans livs största ögonblick. Och trots att jag inte pratat med Nils på jättelänge kändes det som om det var igår när vi hade vårt första bokningsmöte.

Lina är en härlig, hjärtlig och otroligt varm person som passar Nils alldeles utmärkt. Deras kärlek var sådär nyutslagen – blomstrande och sprudlande. Det liksom bubblade och pyste av kärlek och de tycktes omgärdade av små hjärtformade kärleksbubblor mest hela tiden. Ni vet, när blickarna  två människor ger varandra påverkar de människor som befinner sig runtomkring och när det liksom känns i luften, på vibrationerna, att det är någonting speciellt mellan dessa båda individer. Som om de är bundna till varandra med hjälp utav osynliga, elektriska trådar som glöder av känslor och samhörighet.

Nils och Linas bröllop blev verkligen någonting spektakulärt. Fantastiskt vackert sceneri vid havet och en ravin i skogen i Kivik. En av Skånes alla sagolika platser. Förberedelserna fotograferades på Vitemölla Badhotell där paret och deras närmaste hade hyrt rum.

Vi gjorde en så kallad ”First look” som blev den mest känslosamma jag någonsin varit delaktig i. Att få vara där och ta del av deras första gemensamma stund denna stora dag var magiskt. Helt och fullkomligt magiskt. Porträtten togs mellan Kivik och Vitemölla och vigseln ägde rum i en ravin i skogen. Festen gick av stapeln i ett vackert dekorerat partytält utomhus med utsikt över horisonten och solnedgången. Det blev definitivt en dag att minnas. Här kommer ett smakprov – håll tillgodo!

Klicka på bilderna för att se dem i fullformat. Längst ned finns en film som Jonas Persson har filmat.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*