Färgsprakande bröllop i gröna nyanser – Bröllopsfotograf i Göteborg

Färgsprakande bröllop i gröna nyanser – Bröllopsfotograf i Göteborg

Jag åkte till Göteborg en helg förra sommaren för att fotografera ett otroligt färgstarkt och familjärt bröllop i Oscar Fredriks Kyrka som ligger vackert beläget på ett litet berg i Olivedal. Annette och jag pratades vid på telefon innan jag åkte upp och hennes vision av bröllopet lät som en dröm redan då. Färgtemat gick i grönt – min favoritfärg – och redan i kyrkan kände jag att dagen skulle bli magisk!  Annette och Christian är både varma, jordnära och otroligt lekfulla. Ni kan tro att det var en stor glädje att få vara med på deras dag och jag kände mig som en i familjen, hela dagen. Ta en titt på ett urval av deras bilder. Klicka på bilderna för att se dem i större format.

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*