Skomakarens barn…

Skomakarens barn…

Ja, ni vet hur talesättet går… Det är inte ofta jag får tid och möjlighet att fotografera mina egna barn längre. Dels lever vi varannan-vecka liv med allt vad det innebär och dels är de inte längre särskilt villiga att stå framför mammas lins längre. Sist det hände var förra sommaren, kan ni tänka er?  Då fick jag åtminstone med mig min dotter ut.

Liva och jag gick ut med kameran en sväng till havet. Vi stannade längs vägkanten och plockade ogräs medan solen sänkte sig ned bakom kullen. En mysig stund, fick vi tillsammans och jag tycker bilderna blev helt underbara. Ja, jo jag är kanske en aning partisk men ni måste hålla med om att färgerna blev sådär perfekt smetiga och mjuka, trots att det är stuns i kulörerna? Hon måste i alla fall vara nöjd själv eftersom fotona hänger uppförstorade i 50x70cm och 30x40cm på väggen i hennes rum nu. 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*