Sanna & Simon – bröllop på Näsby Gård i Kristanstad

Sagolikt vackra Sanna och supersöta Simon gifte sig utomhus under ett stort, vackert träd på Näsby Gård i Kristianstad. Deras stora dag har verkligen etsat sig fast hos mig eftersom både paret och den härliga, avslappnade fest de hade spred sådan enorm värme och glädje omkring sig – de berörde mig verkligen på djupet. Allting var noga genomtänkt och den bohemiska känslan infann sig i både frisyr, bukett, kläder och i alla detaljer i festlokalen.Sanna & Simon är ett brudpar som har valt sina vendors med hjärtat, de har främst vänt sig till småföretagare och eldsjälar i Kristianstad/Åhus med omnejd.

Eftersom många brudpar skriver till mig och frågar mig om tips och råd när det gäller planeringen av sina bröllop tänkte jag jag passa på att berätta lite  mer detaljerat om Sanna och Simons bröllop och vilka val de gjort, där i stort sett allt var närproducerat, så väl kläderna som den ljuvliga buffén som serverades utanför festlokalen och som levererades av Harastorp i Färlöv. Harastorp är för övrigt mycket noga med råvarorna, erbjuder prisvärda alternativ och såg även till att det fanns gott om trevlig och kunnig personal under kvällen, något som var mycket uppskattat av brudparet. 

Den ljuvliga brudklänningen som Sanna bär är handgjord och kommer från Noraelic/Caroline Persson. Hon finns på Instagram och står bakom märket som främst syr upp prästkläder men som även tar emot andra beställningar. Den sagolika blomsterbågen som prunkande stoltserade med sina söta färger och ljuva toner på vigselplatsen, liksom den ljuvligt bohemiska brudbuketten och all dekoration i festlokalen, skapades av Helene Karlsson som driver Blondflores (www.blondflores.se). Till vardags arbetar Helene som florist i Åhus och med varsam hand har hon valt färger och blomsorter som verkligen passar Sanna och Simon som handen i handske, tycker ni inte?

På festen spelade ett namnlöst coverband som är nära vänner till brudparet. Sanna och Simons bästa tips är försöka ha livemusik på festen eftersom det höjer stämningen avsevärt – det behöver inte vara något välkänt band utan huvudsaken är att ni gillar dem! 

Så, varför inte inspireras av färgerna, detaljerna och värmen i  Sanna och Simons bröllop? Ta del av ett urval av bilderna nedan – håll muspekaren över fotona för att se dem i rätt färger och klicka på bilderna för stort format. 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *