Masthead header

Färgsprakande bröllop i gröna nyanser – Bröllopsfotograf i Göteborg

Färgsprakande bröllop i gröna nyanser – Bröllopsfotograf i Göteborg

Jag åkte till Göteborg en helg förra sommaren för att fotografera ett otroligt färgstarkt och familjärt bröllop i Oscar Fredriks Kyrka som ligger vackert beläget på ett litet berg i Olivedal. Annette och jag pratades vid på telefon innan jag åkte upp och hennes vision av bröllopet lät som en dröm redan då. Färgtemat gick i grönt – min favoritfärg – och redan i kyrkan kände jag att dagen skulle bli magisk!  Annette och Christian är både varma, jordnära och otroligt lekfulla. Ni kan tro att det var en stor glädje att få vara med på deras dag och jag kände mig som en i familjen, hela dagen. Ta en titt på ett urval av deras bilder. Klicka på bilderna för att se dem i större format.

 

Bröllopsfotograf 2016

Bröllopsfotograf 2016?

Till alla tokförälskade människor som funnit varandra och som tittar in på min sida i jakt efter en bröllopsfotograf: På grund av studier har jag sett mig tvungen att begränsa antalet fotograferingar i år och har nu fyllt kvoten för 2016. Mina studier beräknas avslutade i December då ni åter är hjärtligt välkomna med era fotograferingsförfrågningar. Jag önskar er en magisk bröllopsdag och ett stort lycka till! ❤

Bröllop i Blekinge

Cirkusbröllop i regnbågens alla färger – bröllopsfotograf i Malmö, Skåne

Cirkusbröllop i regnbågens alla färger

Janne och Wesley ställde till med ett helt fantastiskt och storslaget industriromantiskt cirkusbröllop på Cirkus Karavan i Malmö. Vigseln ägde rum i ett lastutrymme och festen som lockade människor från hela världen hölls inne i Cirkus Karavans träningslokal. Fullkomligt magiskt. Spektakulärt och så otroligt personligt utformat.

Jag grät och grät och grät. All kärlek, all värme och omsorg som lagts ned på deras stora dag fick mig verkligen att tappa andan. Jag är glad och tacksam att jag fick vara den del av den här unika kärleksfesten.

Bröllop i Lundagård – Botaniska trädgården – Bröllopsfotograf i Lund

Magiskt bröllop i en skola med fest i Lundagård och porträtt i Botaniska Trädgården, Lund.

Sara och Viktor fick mitt hjärta redan på vårt första möte. Vi träffades på ett konditori i Kristianstad och det kändes som om vi klickade direkt. Ett mer varmt och öppet par får man leta efter! Det var så lätt att prata med dem och när vi diskuterade deras bröllop lät upplägget som en dröm.

Min bild av dem infriades verkligen när det väl var dags för deras fantastiska och otroligt personliga bröllop som ägde rum på en skola i Lund. Att ha vigseln i en aula var ju ypperligt – magiska, färgglada fönster och en miljö som andades djup och mening!

Porträtten togs i Botaniska Trädgården som med sina prunkande rabatter och färgglada miljöer ramade in deras kärlek på ett storslaget vis. Det var som att träda in i ett fantasiland fullspäckat av äventyr och sagolika miljöer. Vi gick även omkring bland de vackra husen på gågatorna i lund och tillsammans blev vi förtjusta över gamla dörrar med avskavd färg och kullerstensbelagda gränder.

Mingel och fest ägde sedan rum i Lundagård med dess porlande fontän som utmärkt bakgrundsmusik och ett vackert sceneri som utgjorde kuliss åt den familjära atmosfär som tycktes följa i Sara och Viktors fotspår, varthän de gick. Skratten ekade mellan husbyggnaderna och mitt hjärta sjöng av glädje.

Sara och Viktors lättsamma värme och öppenhet omfamnade mig och jag kände mig som en i mängden av alla deras vänner. Tack, för att jag fick förtroendet och äran att vara med på er stora dag!

Här följer ett smakprov på deras dag – njut! Klicka på bilderna för att se dem i fullformat.

Skogsbröllop med First Look i Vitemölla och Kivik – Bröllopsfotograf på Österlen

Sagobröllop i Skogen – Kivik, Skåne

Jag kollade Facebook i vanlig ordning. Ni vet sådär som man gör, slentrianmässigt… Utan att riktigt läsa vad där står – det är mer som en reflex. Skrollar sakta ned med tummen och har tankarna på annat håll. Plötsligt hajar jag till. Bilder på ett storslaget frieri som ägt rum högt uppe på en klippa, ett inlägg prytt av vackra ord. Min gamla granne och barndomskompis ska gifta sig! Fantastiskt, tänker jag!

När sen förfrågan trillar in i mailkorgen, där Nils undrar i fall jag skulle vilja vara så vänlig att fotografera honom och hans blivande fru på deras stora dag, kan jag inte göra annat än att tacka ja. Det skulle ju så klart komma att bli speciellt, att få vara med under ett av hans livs största ögonblick. Och trots att jag inte pratat med Nils på jättelänge kändes det som om det var igår när vi hade vårt första bokningsmöte.

Lina är en härlig, hjärtlig och otroligt varm person som passar Nils alldeles utmärkt. Deras kärlek var sådär nyutslagen – blomstrande och sprudlande. Det liksom bubblade och pyste av kärlek och de tycktes omgärdade av små hjärtformade kärleksbubblor mest hela tiden. Ni vet, när blickarna  två människor ger varandra påverkar de människor som befinner sig runtomkring och när det liksom känns i luften, på vibrationerna, att det är någonting speciellt mellan dessa båda individer. Som om de är bundna till varandra med hjälp utav osynliga, elektriska trådar som glöder av känslor och samhörighet.

Nils och Linas bröllop blev verkligen någonting spektakulärt. Fantastiskt vackert sceneri vid havet och en ravin i skogen i Kivik. En av Skånes alla sagolika platser. Förberedelserna fotograferades på Vitemölla Badhotell där paret och deras närmaste hade hyrt rum.

Vi gjorde en så kallad ”First look” som blev den mest känslosamma jag någonsin varit delaktig i. Att få vara där och ta del av deras första gemensamma stund denna stora dag var magiskt. Helt och fullkomligt magiskt. Porträtten togs mellan Kivik och Vitemölla och vigseln ägde rum i en ravin i skogen. Festen gick av stapeln i ett vackert dekorerat partytält utomhus med utsikt över horisonten och solnedgången. Det blev definitivt en dag att minnas. Här kommer ett smakprov – håll tillgodo!

Klicka på bilderna för att se dem i fullformat. Längst ned finns en film som Jonas Persson har filmat.