Bohemiskt bröllop i Kristanstad

Sanna & Simon – Bohemiskt och personligt bröllop i Kristianstad

Sagolikt vackra Sanna och supersöta Simon gifte sig utomhus under ett stort, vackert träd på Näsby Gård i Kristianstad. Deras stora dag har verkligen etsat sig fast hos mig eftersom både paret och den härliga, avslappnade fest de hade spred sådan enorm värme och glädje omkring sig – de berörde mig verkligen på djupet. Allting var noga genomtänkt och den bohemiska känslan infann sig i både frisyr, bukett, kläder och i alla detaljer i festlokalen.Sanna & Simon är ett brudpar som har valt sina vendors med hjärtat, de har främst vänt sig till småföretagare och eldsjälar i Kristianstad/Åhus med omnejd.

Eftersom många brudpar skriver till mig och frågar mig om tips och råd när det gäller planeringen av sina bröllop tänkte jag jag passa på att berätta lite  mer detaljerat om Sanna och Simons bröllop och vilka val de gjort, där i stort sett allt var närproducerat, så väl kläderna som den ljuvliga buffén som serverades utanför festlokalen och som levererades av Harastorp i Färlöv. Harastorp är för övrigt mycket noga med råvarorna, erbjuder prisvärda alternativ och såg även till att det fanns gott om trevlig och kunnig personal under kvällen, något som var mycket uppskattat av brudparet. 

Den ljuvliga brudklänningen som Sanna bär är handgjord och kommer från Noraelic/Caroline Persson. Hon finns på Instagram och står bakom märket som främst syr upp prästkläder men som även tar emot andra beställningar. Den sagolika blomsterbågen som prunkande stoltserade med sina söta färger och ljuva toner på vigselplatsen, liksom den ljuvligt bohemiska brudbuketten och all dekoration i festlokalen, skapades av Helene Karlsson som driver Blondflores (www.blondflores.se). Till vardags arbetar Helene som florist i Åhus och med varsam hand har hon valt färger och blomsorter som verkligen passar Sanna och Simon som handen i handske, tycker ni inte?

På festen spelade ett namnlöst coverband som är nära vänner till brudparet. Sanna och Simons bästa tips är försöka ha livemusik på festen eftersom det höjer stämningen avsevärt – det behöver inte vara något välkänt band utan huvudsaken är att ni gillar dem! 

Så, varför inte inspireras av färgerna, detaljerna och värmen i  Sanna och Simons bröllop? Ta del av ett urval av bilderna nedan – håll muspekaren över fotona för att se dem i rätt färger och klicka på bilderna för stort format. 

Färgsprakande bröllop i gröna nyanser – Bröllopsfotograf i Göteborg

Färgsprakande bröllop i gröna nyanser – Bröllopsfotograf i Göteborg

Jag åkte till Göteborg en helg förra sommaren för att fotografera ett otroligt färgstarkt och familjärt bröllop i Oscar Fredriks Kyrka som ligger vackert beläget på ett litet berg i Olivedal. Annette och jag pratades vid på telefon innan jag åkte upp och hennes vision av bröllopet lät som en dröm redan då. Färgtemat gick i grönt – min favoritfärg – och redan i kyrkan kände jag att dagen skulle bli magisk!  Annette och Christian är både varma, jordnära och otroligt lekfulla. Ni kan tro att det var en stor glädje att få vara med på deras dag och jag kände mig som en i familjen, hela dagen. Ta en titt på ett urval av deras bilder. Klicka på bilderna för att se dem i större format.

 

Bröllopsfotograf 2016

Bröllopsfotograf 2016?

Till alla tokförälskade människor som funnit varandra och som tittar in på min sida i jakt efter en bröllopsfotograf: På grund av studier har jag sett mig tvungen att begränsa antalet fotograferingar i år och har nu fyllt kvoten för 2016. Mina studier beräknas avslutade i December då ni åter är hjärtligt välkomna med era fotograferingsförfrågningar. Jag önskar er en magisk bröllopsdag och ett stort lycka till! ❤

Bröllop i Blekinge

Cirkusbröllop i regnbågens alla färger – bröllopsfotograf i Malmö, Skåne

Cirkusbröllop i regnbågens alla färger

Janne och Wesley ställde till med ett helt fantastiskt och storslaget industriromantiskt cirkusbröllop på Cirkus Karavan i Malmö. Vigseln ägde rum i ett lastutrymme och festen som lockade människor från hela världen hölls inne i Cirkus Karavans träningslokal. Fullkomligt magiskt. Spektakulärt och så otroligt personligt utformat.

Jag grät och grät och grät. All kärlek, all värme och omsorg som lagts ned på deras stora dag fick mig verkligen att tappa andan. Jag är glad och tacksam att jag fick vara den del av den här unika kärleksfesten.

Bröllop i Lundagård – Botaniska trädgården – Bröllopsfotograf i Lund

Magiskt bröllop i en skola med fest i Lundagård och porträtt i Botaniska Trädgården, Lund.

Sara och Viktor fick mitt hjärta redan på vårt första möte. Vi träffades på ett konditori i Kristianstad och det kändes som om vi klickade direkt. Ett mer varmt och öppet par får man leta efter! Det var så lätt att prata med dem och när vi diskuterade deras bröllop lät upplägget som en dröm.

Min bild av dem infriades verkligen när det väl var dags för deras fantastiska och otroligt personliga bröllop som ägde rum på en skola i Lund. Att ha vigseln i en aula var ju ypperligt – magiska, färgglada fönster och en miljö som andades djup och mening!

Porträtten togs i Botaniska Trädgården som med sina prunkande rabatter och färgglada miljöer ramade in deras kärlek på ett storslaget vis. Det var som att träda in i ett fantasiland fullspäckat av äventyr och sagolika miljöer. Vi gick även omkring bland de vackra husen på gågatorna i lund och tillsammans blev vi förtjusta över gamla dörrar med avskavd färg och kullerstensbelagda gränder.

Mingel och fest ägde sedan rum i Lundagård med dess porlande fontän som utmärkt bakgrundsmusik och ett vackert sceneri som utgjorde kuliss åt den familjära atmosfär som tycktes följa i Sara och Viktors fotspår, varthän de gick. Skratten ekade mellan husbyggnaderna och mitt hjärta sjöng av glädje.

Sara och Viktors lättsamma värme och öppenhet omfamnade mig och jag kände mig som en i mängden av alla deras vänner. Tack, för att jag fick förtroendet och äran att vara med på er stora dag!

Här följer ett smakprov på deras dag – njut! Klicka på bilderna för att se dem i fullformat.