Barnfotograf i Kristianstad

En barnfotografering är alltid en fartfylld upplevelse. Vi strävar efter att barnen ska ha roligt och vara sig själva framför kameran – inga stela poser, inget tvång på prydliga leenden. Vi vill föreviga era barn just precis så som de är i stunden. Äkta känslor och uttryck. Vi strävar alltid efter att fotograferingen ska vara en stressfri upplevelse och för oss är det av stor vikt att barnet mår bra och har roligt under tiden.

I sessionens första del försöker vi ta några steg tillbaka och finnas med bakgrunden medan barnet utforskar miljön och omgivningen.  Vi försöker hitta platser där ljuset faller rätt och där ingenting störande finns i kulissen. När barnet har lärt känna oss något och vi ser att barnet börjar slappna av kan vi gå in och styra lite. När vi vill ha en specifik bild leker vi gärna fram det. Barnet får plocka blommor, titta på stenar, klättra, jaga tigrar i det högra gräset… Vi flirtar med fantasin och på så vis får ni avslappnade bilder snarare än klassiskt poserade och stela. Barnet är i centrum hela fotograferingen och i denna typ av fotografering är möjligheterna oändliga.  Fotograferingen passar för 1 eller flera barn.

Fotograferingen varar ca 60 minuter och genomförs utomhus på en vacker plats som tilltalar er eller hemma hos er i naturligt ljus, alternativt med dagsljuslampor. Priset inkluderar fotograferingstid, körersättning inom Sölvesborgs kommun, redigering och efterarbete samt ett vackert bildspel. Ni väljer därefter till bilder i ett webbgalleri i lugn och ro eller på en rofylld bildvisningstimme tillsammans med oss.

Förstoringar och fotoböcker kan frivilligt läggas till efter fotograferingen är genomförd. Välj mellan vackra fotoutskrifter eller digitala bilder.

BRA ATT VETA

Körersättning tillkommer utanför Sölvesborgs kommun(40kr/mil).

Newborn2