Masthead header

BARNFOTOGRAF I KRISTIANSTAD

BARNFOTOGRAFERINGBarnfotograf i Kristianstad

En barnfotografering är alltid en fartfylld upplevelse. Jag strävar efter att barnen ska ha roligt och vara sig själva framför kameran – inga stela poser, inget tvång på prydliga leenden. Jag vill föreviga era barn just precis så som de är i stunden. Äkta känslor och uttryck. Jag strävar alltid efter att fotograferingen ska vara en stressfri upplevelse och för mig är det av stor vikt att barnet mår bra och har roligt under tiden.

SÅ GÅR DET TILL

I sessionens första del försöker jag ta några steg tillbaka och finnas med bakgrunden medan barnet utforskar miljön och omgivningen.  Jag försöker hitta platser där ljuset faller rätt och där ingenting störande finns i kulissen. När barnet har lärt känna mig något och jag ser att barnet börjar slappna av kan jag gå in och styra lite. När jag vill ha en specifik bild leker jag gärna fram det. Barnet får plocka blommor, titta på stenar, klättra, jaga tigrar i det högra gräset… Jag flirtar med fantasin och på så vis får ni avslappnade bilder snarare än klassiskt poserade och stela. Barnet är i centrum hela fotograferingen och i denna typ av fotografering är möjligheterna oändliga.  Fotograferingen passar för 1 eller flera barn.

Jag använder mig av naturligt ljus och dagsljuslampor när jag fotograferar ditt barn. Ett perfekt alternativ när ni vill ha enkla, avskalade bilder eller då vädret inte tillåter oss att vara ute.  Prata gärna med mig om ni har särskilda önskemål.

Fotograferingen varar ca 60 minuter och genomförs utomhus på en vacker plats som tilltalar er eller hemma hos er i naturligt ljus, alternativt med dagsljuslampor. Priset inkluderar fotograferingstid, körersättning inom Kristianstad, redigering och efterarbete samt ett vackert bildspel. Ni väljer därefter till bilder i ett webbgalleri i lugn och ro eller på en rofylld bildvisningstimme tillsammans med mig.

Förstoringar och bildpaket kan frivilligt läggas till efter fotograferingen är genomförd. Välj mellan vackra fotoutskrifter eller digitala bilder.

Fotokopior från 10x15cm upp till 70x100cm från 90:-/bild.

BRA ATT VETA

Körersättning tillkommer utanför Kristianstads kommun(40kr/mil).

Newborn2