Masthead header

Bröllopsfotograf i Blekinge och Skåne

bröllopsfotograf

När ni står där med rufsigt hår och glödande kinder morgonen efter er bröllopsdag är fotografierna  en värdefull skatt som rymmer alla de där oersättliga, magiska ögonblicken!  Ögonblick och stunder som med tiden bleknar och kanske helt glöms bort.

När ni väljer bröllopsfotograf väljer ni med hjärtat. Ni funderar på vilka stunder under er stora dag som är viktigast för er att få förevigade, ni bestämmer er för ett bildspråk som tilltalar er – kanske ni förälskar er i färger, kompositioner och utsnitt. Det handlar om att bestämma sig för att investera i de ögonblick ni i framtiden kommer att vilja återgå till och minnas. Er berättelse, som bäst speglas genom en heldagsfotografering, värderas högt av oss på Sweet Coloful Photography och vi vill ge er möjligheten att minnas allt från er stora dag!destination wedding photographer

 ETT TRYGGT VAL

Det är viktigt att ni känner er trygga och bekväma med ert val av bröllopsfotograf och därför är vi noga med att det ska kännas bra för både er och oss. Vi vill gärna lära känna er  och tycker det känns allra bäst att vara närvarande i stunden, att planera fotograferingen tillsammans med er och skapa de bästa förutsättningarna för att berätta er unika historia med hjälp av bilder. Det är också viktigt att ni känner att vi värdesätter era fotografier och inte ser dem som bilder i mängden. Vi lägger ned både tid och kärlek på dem efteråt i bildbehandlingen. Vi är alltid nogranna och låter efterarbetet ta sin tid, det innebär förstås att ni alltid får bilder i enlighet med Sweet Colorfuls stil och vi vill att ni ska få bilder som ligger på en mycket hög nivå  både kvalitetsmässigt och artistiskt. De ska reflektera stämningen, atmosfären, känsloläget från er stora dag!ECOBRIDE Ekologiskt bröllop

NJUT AV ALLA BILDER FRÅN ER DAG

I våra bröllopspaket ingår alla bilder! Ni behöver alltså inte känna er tvungna att välja bort bilder ni tycker om – ni får alla de bästa, utvalda bilderna levererade digitalt både i hög upplösning och anpassade för webbpublicering. Ni får tillgång till era bilder via ett webbgalleri som ni kan dela med nära och kära där de också kan göra beställningar. Ni får använda bilderna fritt för privat bruk.

Vi hjälper er gärna att skapa vackra böcker, förstoringar, tackkort eller canvastav lor. Vill ni ha exklusiva utskrifter kan vi hjälpa er med fine art prints eller utskrifter på konstpapper.

VI FINNS HÄR FÖR ER – ALLTID!

Vår ambition är som sagt att ni ska känna er trygga med ert val av bröllopsfotograf. Vi lägger stor vikt vid att vi försöker få till en konsultation där vi går igenom alla detaljer –  ni får då lära känna oss och bli trygga i att ni har valt rätt fotograf för er! Vårt löfte till er är att ni får högkvalitativa bilder som speglar äkta känslor och situationer. Vi tillhandahåller alltid fri rådgivning, stöd och support – både före, under och efter bröllopet. Vårt mål med varje bröllopsfotografering är att skapa personliga bilder som berättar om er och er kärlek!  Det spelar ingen roll var i Sverige ni bor – Vi kommer gärna till er! Inom Sölvesborgs kommun tillkommer ingen reseersättning. Vid längre resor tillkommer 40kr/mil eller eventuellt biljettpris och övernattning. Detta gäller även förSAVEtheDatekonsultationsmötet.

BRA ATT VETA

Bokningsavgift betalas för att garantera er bokning och återfås inte vid eventuell avbokning. Betald bokningsavgift bekräftar bokningen och om denna inte betalas in  i tid återgår datumet till att vara tillgängligt för andra att boka. Bokningsavgiften dras av från slutfakturan och resterande belopp skickas ut på faktura i samband med bröllopet. Fakturorna ska betalas inom 14 dagar från fakturadatumet. Efter fördallodatumet debiteras påminnelseavgift (60kr) och därefter dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Bilderna levereras redigerade och klara i digitalt format och får användas fritt för privat bruk. Vid all publicering av bilder (exempelvis i tryck eller online) ska Fotograf Sweet Colorful Photography anges.

Ett avtal upprättas som specificerar alla villkor, detta skickas ut i samband med bokning och skall undertecknas av både brudparet och fotografen.

Leveranstiden varierar normalt mellan 4-8 veckor under lågsäsong och ca 8-12 veckor under högsäsong (maj-september). Självklart leverar vi snabbare om vi har möjlighet!  Sweet Colorful Photography kan hjälpa er med delbetalning på alla paket – tveka inte att kontakta oss. Vi visar gärna era bilder på vår blogg/hemsida om inte annat är överenskommet och kan komma att använda bilderna i marknadsföring. Berätta gärna i god tid innan bröllopet om ni inte vill synas i vår marknadsföring.

Tänk på att många bokar sin bröllopsfotografering 1 år i förväg – tveka därför  inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar kring er fotografering redan nu!

BOKA Fotograf


 

VI ERBJUDER ÄVEN:

Boudoirfotografering för morgongåva

Sensuella bilder att ge bort till din älskade i morgongåva. Du får bilderna levererade som fine art prints i en vacker box eller i en exklusiv bok.

Möhippa- eller svensexa-fotografering

Samla tjejgänget eller killgänget för en minnesvärd och rolig upplevelse i samband med möhippan eller svensexan.

Presentkort eller andra, kreativa lösningar på fotograferingssessioner

boudoir