Masthead header

Bröllopsfotograf i Kristianstad och Skåne

BRÖLLLOPet

När ni står där med rufsigt hår och glödande kinder morgonen efter er bröllopsdag är fotografierna  en värdefull skatt som rymmer alla de där oersättliga, magiska ögonblicken!  Ögonblick och stunder som med tiden bleknar och kanske helt glöms bort.

ECOBRIDE Ekologiskt bröllop

När ni väljer bröllopsfotograf väljer ni med hjärtat. Ni funderar på vilka stunder under er stora dag som är viktigast för er att få förevigade, ni bestämmer er för ett bildspråk som tilltalar er – kanske ni förälskar er i färger, kompositioner och utsnitt… Det handlar om att bestämma sig för att investera i de ögonblick ni i framtiden kommer att vilja återgå till och minnas. Er berättelse, som bäst speglas genom en heldagsfotografering, värderas högt av mig och jag vill ge er möjligheten att minnas allt från er stora dag!

Kärlek får mig att må bra och att få arbeta med bröllop innebär nästan alltid gapskratt, lyckotårar, rosiga kinder, känsloladdade kyssar, intensiva omfamningar, glittrande ögon och ömma ord. Det innebär förstås också småflugor under tyllklänningar, jordklädda klackar, konfetti i spektakulära frisyrer, borttappade tal, snubbliga skor och andra ljuvliga icke-inplanerade ögonblick som bidrar till en minnesvärd bröllopsdag. För det är i det perfekt operfekta många av de allra härligaste minnena finns. Jag strävar efter att fånga det som är ni på er bröllopsdag! Jag vill ge er möjligheten att känna dofterna, insupa atmosfären, sluta ögonen och känna solen mot huden om och om igen. En omsorgsfullt skapad fotobok eller Coffee Table Book tar er dit på nolltid.

destination wedding photographer

 ETT TRYGGT VAL

Det är viktigt att ni känner er trygga och bekväma med ert val av bröllopsfotograf och därför är jag noga med att det ska kännas bra för både er och mig. Jag vill gärna lära känna er  och tycker det känns allra bäst att vara närvarande i stunden, att planera fotograferingen tillsammans med er och skapa de bästa förutsättningarna för att berätta er unika historia med hjälp av bilder. Det är också viktigt att ni känner att jag värdesätter era fotografier och inte ser dem som bilder i mängden,  jag lägger ned både tid och kärlek på dem efteråt i bildbehandlingen. Jag är alltid nogrann och låter efterarbetet ta sin tid, det innebär förstås att ni alltid får bilder i enlighet med min stil och jag vill att ni ska få bilder som ligger på en mycket hög nivå  både kvalitetsmässigt och artistiskt. De ska reflektera stämningen, atmosfären, känsloläget från er stora dag!

NJUT AV ALLA BILDER FRÅN ER DAG

I mina bröllopspaket ingår alla bilder! Ni behöver alltså inte känna er tvungna att välja bort bilder ni tycker om – ni får alla de bästa, utvalda bilderna levererade digitalt både i hög upplösning och anpassade för webbpublicering. Ni får tillgång till era bilder via ett webbgalleri som ni kan dela med nära och kära där de också kan göra beställningar. Ni får använda bilderna fritt för privat bruk.

Jag hjälper er gärna att skapa vackra böcker, förstoringar, tackkort eller canvastav lor. Vill ni ha exklusiva utskrifter kan jag hjälpa er med fine art prints eller utskrifter på konstpapper.


SAVEtheDateJAG FINNS HÄR FÖR ER – ALLTID!

Min ambition är som sagt att ni ska känna er trygga med ert val av bröllopsfotograf. Jag lägger stor vikt vid att vi försöker få till en konsultation där vi  går igenom alla detaljer –  ni får då lära känna mig och bli trygga i att ni har valt rätt fotograf för er! Mitt löfte till er är att ni får högkvalitativa bilder som speglar äkta känslor och situationer. Jag tillhandahåller alltid fri rådgivning, stöd och support – både före, under och efter bröllopet. Mitt mål med varje bröllopsfotografering är att skapa personliga bilder som berättar om er och er kärlek!  Det spelar ingen roll var i Sverige ni bor – jag kommer gärna till er! Inom Kristianstad Kommun tillkommer ingen reseersättning. Vid längre resor tillkommer 40kr/mil eller eventuellt biljettpris och eventuell övernattning. Detta gäller även för konsultationsmötet.

BRA ATT VETA

Bokningsavgift betalas för att garantera er bokning och återfås inte vid eventuell avbokning. Betald bokningsavgift bekräftar bokningen och om denna inte betalas in  i tid återgår datumet till att vara tillgängligt för andra att boka. Bokningsavgiften dras av från slutfakturan och resterande belopp skickas ut på faktura i samband med bröllopet. Fakturorna ska betalas inom 14 dagar från fakturadatumet. Efter fördallodatumet debiteras påminnelseavgift (50kr) och därefter dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Bilderna levereras redigerade och klara i digitalt format och får användas fritt för privat bruk. Vid all publicering av bilder (exempelvis i tryck eller online) ska Fotograf Mathilda Månsson|Sweet Colorful Photography anges.

Ett avtal upprättas som specificerar alla villkor, detta skickas ut i samband med bokning och skall undertecknas av både brudparet och fotografen.

Leveranstiden varierar  normalt mellan 4-8 veckor under lågsäsong och ca 8-12 veckor under högsäsong (maj-september). Självklart leverar jag snabbare om jag har möjlighet! Alla villkor regleras i ett kontrakt som undertecknas av både er och mig. Jag kan hjälpa er med delbetalning på alla paket – tveka inte att kontakta mig. Jag visar gärna era bilder på min blogg/hemsida om inte annat är överenskommet. Berätta gärna i god tid innan bröllopet om ni inte vill synas i min marknadsföring.

Tänk på att många bokar sin bröllopsfotografering 1 år i förväg – tveka därför  inte att kontakta mig om ni har frågor eller funderingar kring er fotografering redan nu!

BOKA Fotograf


 

JAG ERBJUDER ÄVEN:

 

Boudoirfotografering för morgongåva

Sensuella bilder att ge bort till din älskade i morgongåva. Du får bilderna levererade som fine art prints i en vacker box eller i en exklusiv bok.

Möhippa- eller svensexa-fotografering

Samla tjejgänget eller killgänget för en minnesvärd och rolig upplevelse i samband med möhippan eller svensexan.

Presentkort

boudoir

 mer