När ni står där med rufsigt hår och glödande kinder morgonen efter er bröllopsdag är fotografierna  en värdefull skatt som rymmer alla de där oersättliga, magiska ögonblicken!  Ögonblick och stunder som med tiden bleknar och kanske helt glöms bort.

När ni väljer bröllopsfotograf väljer ni med hjärtat. Ni funderar på vilka stunder under er stora dag som är viktigast för er att få förevigade, ni bestämmer er för ett bildspråk som tilltalar er – kanske ni förälskar er i färger, kompositioner och utsnitt. Det handlar om att bestämma sig för att investera i de ögonblick ni i framtiden kommer att vilja återgå till och minnas. För man glömmer fortare än man tror. Er berättelse, som bäst speglas genom en heldagsfotografering, värderas högt av oss på Sweet Coloful Photography och vi vill ge er möjligheten att minnas allt från er stora dag!destination wedding photographer

ETT TRYGGT VAL

Det är viktigt att ni känner er trygga och bekväma med ert val av bröllopsfotograf och därför är vi noga med att det ska kännas bra för både er och oss. Vi vill gärna lära känna er  och tycker det känns allra bäst att vara närvarande i stunden, att planera fotograferingen tillsammans med er och skapa de bästa förutsättningarna för att berätta er unika historia med hjälp av bilder. Det är också viktigt att ni känner att vi värdesätter era fotografier och inte ser dem som bilder i mängden. Vi lägger ned både tid och kärlek på dem efteråt i bildbehandlingen. De ska reflektera stämningen, atmosfären, känsloläget från er stora dag!

NJUT AV ALLA BILDER FRÅN ER DAG

I våra bröllopspaket ingår alla bilder! Ni behöver alltså inte känna er tvungna att välja bort bilder ni tycker om – ni får alla de bästa, utvalda bilderna levererade digitalt både i hög upplösning och anpassade för webbpublicering. Ni får tillgång till era bilder via ett webbgalleri som ni kan dela med nära och kära där de också kan göra beställningar. Varför inte skicka med länken i tack-korten? Ni får använda helt bilderna fritt för privat bruk. Vi hjälper er gärna att skapa vackra och högkvalitativa fotoböcker, förstoringar, tackkort eller canvastav lor som framhäver era favoritbilder. Vill ni ha exklusiva utskrifter kan vi hjälpa er med fine art prints eller utskrifter på konstpapper.

Vi tillhandahåller alltid fri rådgivning, stöd och support – både före, under och efter bröllopet. Vårt mål med varje bröllopsfotografering är att skapa personliga bilder som berättar om er och er kärlek!  Det spelar ingen roll var i Sverige – eller världen! – ni bor. Vi kommer gärna till er! Inom Sölvesborgs kommun tillkommer ingen reseersättning. Vid längre resor tillkommer 40kr/mil eller eventuellt biljettpris och övernattning. Detta gäller även för konsultationsmötet.

Tänk på att många bokar sin bröllopsfotografering 1 år i förväg – tveka därför  inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar kring er fotografering redan nu!