FAmilj

Vi förevigar er familj på en plats som ni tycker om och där ni kan slappna av och vara er själva. En kreativ fotografering med fokus på att skapa ett blandat bildutbud; både närbilder på varje familjemedlem men också helhetsbilder fångas. Vi använder gärna lek och bus för att få er att visa vilka ni är – det blir garanterat en upplevelse för hela familjen!

Vi kommer överens om en plats tillsammans där fotograferingen ska äga rum – det kan vara i skogen, på en äng eller vid havet. Kanske i ett orangeri eller i er trädgård. Möjligheterna är oändliga och vi har alltid massor med idéer! Sweet Colorful Photography strävar alltid efter att det ska vara en mysig, rolig, lekfull stund där era personligheter är i fokus.

TIPS! Berätta gärna lite om er själva innan fotograferingen. På så vis kan vi göra fotograferingen ännu mer personlig och utgå från er och era intressen. Små barn tröttnar fort – därför är det bra att ha med  små “mutor”som kan vara allt från russin eller såpbubblor till ett utlovat bad när fotograferingen är över.


 

ATT TÄNKA PÅ

• Välj gärna ljusa, enhetliga kläder eftersom det gör sig fint på bild. Undvik att bära kläder prydda av stora loggor och tryck.

• Sträva efter att barnen ska vara pigga och mätta.

• Förbered barnen på att fotograferingen kommer bli någonting roligt och ladda dem med positiv energi en stund innan fotograferingen!

• Ta gärna med frukt eller någonting annat som hjälper barnen att vara på topp hela sessionen.