Innan fotograferingen

När du har bestämt dig för att boka en fotografering med Sweet Colorful Photography formar vi tillsammans en upplevelse utöver det vanliga där du, din familj eller dina barn står i fokus. Vi pratar igenom fotograferingen via telefon/mail och bestämmer en tid och plats för sessionen. Vi går igenom alla detaljer och reder ut eventuella frågetecken.

Under fotograferingen

Vi använder oss i huvudsak av det befintliga, naturliga ljuset för att låta färger och miljö vara huvudkomponenterna som utgör bakgrunden i din berättelse. Naturen är en scen som genom sina skiftningar och årstider ger oss enorma möjligheter i bildskapandet – även på hösten och vintern!  Vi fotograferar alltså  oftast utomhus, på ett fält, hemma hos er, på gågatorna i staden, vid havet, i skogen, i er trädgård eller på en annan plats som vi kommer överens om.  Sweet Colorful Photography utgår från Sölvesborg men åker gärna till andra platser runt om i Sverige, och i världen.

För oss är det viktigt att bilderna speglar din personlighet. Vi strävar efter naturliga ögonblicksbilder som fångar dig eller dina barn från sina allra vackraste sidor.  Ibland tar vi hjälp av någon rekvisita, som exempelvis en gammal möbel, filt eller för er kär sak. Endast fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt!

Efter fotografering

Vi lägger ned mycket tid och kärlek på era bilder i efterarbetet. Det är viktigt för oss att ni alltid kan räkna med att bilderna andas kvalitet, perfektionism och det ska synas att ni har valt Sweet Colorful Photography som er fotograf. Vår stil är dämpad, något drömskt men samtidigt pastelligt färgglad. De bilder som ingår i baspaketet levereras digitalt så att ni på egen hand kan skapa basprodukter att njuta av och ni får tillgång till ett webbgalleri efter fotograferingen där ni själva väljer ut era favoriter.  Vi rekommenderar er därefter att välja ut några guldkorn att skapa lite exklusivare produkter av som kan pryda ert hem eller resultera i lyxiga, genomtänka gåvor som håller i generationer.

Våra fotograferingar inkluderar alltid:

♡ Support före, under och efter er fotosession. Fråga hur mycket ni vill – vi svarar gärna!

♡ Högupplösta bilder

♡ Ett webbgalleri där ni kan välja ut de bilder ni tycker bäst om! Ni har tillgång till galleriet så att ni kan titta hemma i lugn och ro samt dela med nära och kära där de kan göra egna beställningar

♡ Fria resor inom Sölvesborgs kommun