Masthead header

Vad vill du föreviga? Vilka minnen vill du investera i?

Fotograf i Kristianstad + Åhus

Det finns förstås massor med anledningar till att boka en fotografering!  Jag fotograferar alltid med fokus på känsla, min bildstil  är ljus men något dämpad, lite drömsk och pastelligt färgglad. Jag skapar alla mina bilder med kärlek och inspireras av er!

HUR GÅR DET TILL?

När du har bestämt dig för att boka en fotografering med Sweet Colorful Photography formar vi tillsammans en upplevelse utöver det vanliga där du, ditt företag, din familj eller dina barn står i fokus. Vi pratar igenom fotograferingen – gärna över en kopp kaffe – och bestämmer en tid och plats för fotograferingen, pratar igenom alla detaljer och reder ut eventuella frågetecken. Detta kan vi även göra antingen på mail eller telefon. Mitt löfte till er är högsta kvalitet, professionalism och lyhördhet inför dina önskningar. Jag vill erbjuda dig en upplevelse i samband med fotograferingen och ambitionen är att ni ska känna er omhändertagna och trygga i att ni kommer få precis det ni vill ha.

Ni kan välja att boka fotograferingstid och därefter lägga till produkter från min meny – där finns även färdiga paket på många produkter. Jag guidar er gärna igenom er investering i hållbara, högkvalitativa produkter som kommer tillföra det lilla extra till ert hem.

UNDER FOTOGRAFERINGEN

Jag använder mig i huvudsak av det befintliga, naturliga ljuset för att låta färger och miljö vara huvudkomponenterna som utgör bakgrunden i din berättelse. Naturen är en scen som genom sina skiftningar och årstider ger oss enorma möjligheter i bildskapandet – även på hösten och vintern!  Jag fotograferar alltså  oftast utomhus, på ett fält, hemma hos er eller hos mig, på gågatorna i staden, vid havet, i skogen, i er trädgård eller på en annan plats som vi kommer överens om. Jag har även en studio i centrala Kristianstad. Jag åker gärna även till andra platser runt om i Sverige, och i världen.

För mig är det viktigt att bilderna speglar din personlighet. Jag strävar efter naturliga ögonblicksbilder som fångar dig eller dina barn från sina allra vackraste sidor.  Ibland tar jag hjälp av någon rekvisita, som exempelvis en gammal möbel, filt eller för er kär sak. Endast fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt!

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Jag lägger ned mycket tid och kärlek på era bilder i efterarbetet. Det är viktigt för mig att ni alltid kan räkna med att bilderna andas kvalitet. perfektionism och det ska synas att ni har valt Sweet Colorful Photography som er fotograf. Min stil är dämpad, något drömskt men samtidigt pastelligt färgglad. De bilder som ingår i baspaketet levereras digitalt så att ni på egen hand kan skapa basprodukter att njuta av och ni får tillgång till ett webbgalleri efter fotograferingen där ni själva väljer ut era favoriter.  Jag rekommenderar er därefter att välja ut några guldkorn att skapa lite exklusivare produkter av som kan pryda ert hem eller resultera i lyxiga, genomtänka gåvor som håller i generationer.

För mer information om vad man kan tänka på inför sin porträttfotografering kan ni ladda ned denna pdf Inför fotograferingen

 

Mina fotograferingar inkluderar alltid:

♡ Support före, under och efter er fotosession. Fråga hur mycket ni vill – jag svarar gärna!

♡ Högupplösta bilder

♡ Ett webbgalleri där ni kan välja ut de bilder ni tycker bäst om! Ni har tillgång till galleriet så att ni kan titta hemma i lugn och ro samt dela med nära och kära där de kan göra egna beställningar

♡ Fria resor inom Kristianstad