Jag strävar alltid efter ljuset och livets goda ögonblick. Något som ger mig frid och lugn i själen är att stå bakom kameran och fånga de magiska ögonblick ni delar med er av, allt från en kort stund med enbart er till en hel dag tillsammans med alla ni älskar.

Jag började fotografera som second shooter för Sweet Colorful Photography sommaren 2018 sedan jag lärt känna Mathilda och vi insåg att vi klickade oerhört bra med varandra och att vi båda har samma kärlek till kaffe. Vi har samma driv, en outsinlig passion för estetik och vi brinner för berättande genom bilder. Att fotografera bröllop är bland det roligaste jag någonsin har sysslat med – jag älskar att försöka fånga den där roliga konversationen som pågår i hemlighet i en av bänkraderna när prästen blir för långrandig, den romantiska ja-kyssen eller den mjuka omfamningen mellan två oerhört förälskade personer i höstblåsten.

Ni hittar mig antingen strosandes i bokskogen på Ryssberget eller mekandes med mina ögonstenar i garaget. Jag älskar också att betrakta solnedgången vid någon av Blekinges alla vackra stränder och mysa hemma med min käraste. Jag är kärleksfull, omtänksam och öppensinnad och försöker att aldrig döma människor. Jag har fem katter, är empatisk och försöker se livet ur flera perspektiv.

Bye & love,