Masthead header

GRAVIDFOTOGRAFERING och NYFÖDDFOTOGRAFERING

gravidfotografering sölvesborg

 

Gravidfotografering

En gravidfotografering ger er en härlig upplevelse med fokus på att föreviga er som par tillsammans med magen innan ert barn kommer till världen eller bara dig som blivande mamma.  Vi väljer en plats tillsammans där ni känner er bekväma och trygga – självklart ska ni slappna av och vara er själva framför kameran!

Era blickar som lyser av förväntan, stolthet och lycka, kärleken som vibrerar i luften och den vackra magen som rymmer er största skatt… Vi älskar gravidfotograferingar – det är någonting speciellt och alldeles underbart.. Bilderna tar vi antingen utomhus eller inomhus, hos er eller oss. Undvik gärna  åtsittande kläder innan fotograferingen eftersom det ofta lämnar märken på kroppen. Välj gärna kläder i lite tunnare, svepande material som faller vackert om magen – men det viktigaste är förstås att ni känner er bekväma! Ni väljer hur avklädda bilderna ska vara.

Mina rekommendationer är att fotograferingen äger rum mellan V.30-36.

Det kan ibland ta på krafterna att vara gravid och man är underbart otymplig – ta gärna med lite vatten om det är varmt. Vi brukar avsätta en något längre tid åt en gravidfotografering så att vi kan ta bilderna i lugn och ro, ni hinner med klädbyten och en stunds återhämtning om det behövs.

TIPS! Ta gärna med ett speciellt klädesplagg, ett smycke eller någon annan personlig sak som betyder mycket för er  om ni vill ha extra mycket ni-prägel på bilderna.

 


 

 

nyföddfotografering sölvesborg

 

newborn

Er vackra skatt har kommit och ni vill föreviga den allra första tiden tillsammans med ert barn. Vi brukar rekommendera att en nyföddfotografering genomförs innan barnet är 14 dagar gammal. Det underlättar eftersom barnet gärna sover mest hela tiden och det är större chans att vi får till de vackra, fridfulla sovbilderna.

Vi tar bilder på endast er skatt om ni vill men vi kan också ta vackra lifestyle-bilder på hela familjen tillsammans. Kanske när du som mamma bär ditt barn i famnen eller du som pappa kysser er skatt på pannan. Det kan vara en omställning att ha ett nytt litet liv hos sig och kanske är det i ert hem ni känner er tryggast – Vi kommer gärna hem till er!

Denna fotografering tar lite längre tid, så att ni ska kunna mata barnet, byta blöja, mysa lite och mata ännu mer.  Det är bra om det finns gott om ljusinsläpp från fönster.  Vi bygger upp med kuddar, filtar och annat för att barnet ska ligga både tryggt och mysigt.

Vi får naturliga, avskalade bilder där ert barn är i fokus.

mer