Gravidfotografering

En gravidfotografering ger er en härlig upplevelse med fokus på att föreviga er som par tillsammans med magen innan ert barn kommer till världen eller bara dig som blivande mamma.  Vi väljer en plats tillsammans där ni känner er bekväma och trygga – självklart ska ni slappna av och vara er själva framför kameran!

Era blickar som lyser av förväntan, stolthet och lycka, kärleken som vibrerar i luften och den vackra magen som rymmer er största skatt… Vi älskar gravidfotograferingar – det är någonting speciellt och alldeles underbart.. Bilderna tar vi antingen utomhus eller inomhus, hos er eller oss. Undvik gärna  åtsittande kläder innan fotograferingen eftersom det ofta lämnar märken på kroppen. Välj gärna kläder i lite tunnare, svepande material som faller vackert om magen – men det viktigaste är förstås att ni känner er bekväma! Ni väljer hur avklädda bilderna ska vara.

Mina rekommendationer är att fotograferingen äger rum mellan V.30-36.

Det kan ibland ta på krafterna att vara gravid och man är underbart otymplig – ta gärna med lite vatten om det är varmt. Vi brukar avsätta en något längre tid åt en gravidfotografering så att vi kan ta bilderna i lugn och ro, ni hinner med klädbyten och en stunds återhämtning om det behövs.

TIPS! Ta gärna med ett speciellt klädesplagg, ett smycke eller någon annan personlig sak som betyder mycket för er  om ni vill ha extra mycket ni-prägel på bilderna.