Masthead header

Porträtt- & Bröllopsfotograf i Kristianstad/Skåne

Mathilda Månsson Fotograf

Sweet Colorful Photography drivs av Mathilda – en sann romantiker och drömmare som fullkomligt älskar att arbeta med kärlek och kreativt skapande. Mathilda är din fine art porträtt- och bröllopsfotograf i Blekinge/Kristianstad/Åhus och arbetar heltid med att fotografera med fokus på känsla.

Jag är en drömmare. Romantiker. Konstnärssjäl. Jag älskar att gå barfota i fuktigt gräs och att ha klänningar som ställer sig rakt ut när jag snurrar runt. Jag dricker alldeles för mycket kaffe och gråter nästan alltid till kärleksfilmer.. Jag samlar på böcker och minnen, älskar choklad och att sjunga högt  när ingen hör. Jag åker gärna till havet när jag behöver andas eller utforskar de svindlande stigarna i skogen tillsammans med mina två busiga barn. Jag har otaliga påbörjade bokmanus sparade i min dator, på papperslappar, i anteckningsblock…

Jag älskar att arbeta med kärlek och skapande. Fine Art  är en fotografisk bildstil som står för fotografier som inte enbart är av dokumentär typ utan också syftar att förmedla en händelse ur ett konstnärligt perspektiv. Min ambition är att måla en berättelse utifrån er och att skapa bilder med stor omsorg och mycket kärlek. Varje fotografi är i mina ögon ett konstverk taget ur ert liv, ett konstverk som utgörs av era viktigaste ögonblick och jag strävar efter att spegla det vackra i de små sakerna i livet.

Som fotograf är jag kreativ, engagerad, lyhörd – jag ser helheten och detaljerna på samma gång. Som människa är jag spontan, känslosam, engagerad, driven och en riktig drömmare. Jag värdesätter hög kvalitet och vill att mina bilder ska resultera i ljuvliga produkter som gör att du kan njuta av dem under en lång tid framöver. Låter det som att jag kan vara fotografen för er? Skriv till mig, skicka ett sms, ring.. Jag vill berätta er historia!

Allra finaste hälsningar,

Mathilda