Så du vill veta mer om mig? Jag är en riktig drömmare! En romantiker och konstnärssjäl. Jag älskar att gå barfota i fuktigt gräs och att ha klänningar som ställer sig rakt ut när jag snurrar runt. Jag dricker alldeles för mycket kaffe och gråter nästan alltid till kärleksfilmer. Jag samlar på böcker och minnen, älskar choklad och att sjunga högt när ingen hör. Jag åker gärna till havet när jag behöver andas eller utforskar de svindlande stigarna i skogen tillsammans med mina två fina barn. Jag älskar att leka med ord, att skriva texter av olika slag och har otaliga påbörjade bokmanus sparade i min dator, på papperslappar, i anteckningsblock…

Min passion är att arbeta med kärlek och skapande. Min ambition är att måla en berättelse utifrån de ni är och att skapa bilder med stor omsorg och mycket kärlek. Varje fotografi är i mina ögon ett konstverk taget ur ert liv, ett konstverk som utgörs av era viktigaste ögonblick och jag strävar efter att spegla det vackra i de små sakerna i livet.

Jag har arbetat som fotograf och skrivit artiklar till bröllopsmagasin sedan 2012. Jag är kreativ, engagerad, lyhörd – jag ser helheten och detaljerna på samma gång. Som människa är jag spontan, känslosam, engagerad, driven och en riktig drömmare. Jag värdesätter hög kvalitet och vill att mina bilder ska resultera i ljuvliga produkter som gör att du kan njuta av dem under en lång tid framöver.  Oftast arbetar jag tillsammans med min kollega och second shooter för att få större bildutbud och bättre bredd –  vi vill berätta er historia!

Allra finaste hälsningar,

mathilda indqvist