Masthead header

PRISER

Investera

 

wedding

 

Så ni letar efter en porträttfotograf eller bröllopsfotograf i Skåne? Vad kul att ni hittat hit och funderar på att boka en fotografering med mig!

Jag fotograferar människor. Riktiga människor som är som du och som jag. Som är vackra på sitt alldeles eget speciella och unika vis. Att fånga äkta känslor och stora ögonblick, men kanske även små, vardagliga
– och att sedan kunna ge tillbaka dem till er – är någonting storslaget och fantastiskt! Därför skulle jag vilja säga att en fotografering är en investering. En investering som ökar i värde med åren!

Det kan vara svårt att förutse vilka minnen man bär med sig från sitt bröllop – eller från den allra första tiden som familj. När ni står där med rufsigt hårErbjoch glödande kinder morgonen efter er bröllopsdag är fotografierna  en värdefull skatt som rymmer alla de oersättliga, magiska ögonblicken! Ögonblick och stunder som med tiden bleknar och kanske helt glöms bort.

När ni väljer att anlita Sweet Colorful som er fotograf ska det kännas rätt i hjärtat och i hjärnan. Jag är mån om att ni är trygga med mig för när ni slappnar av får vi de bästa bilderna! Väljer ni mig till ert bröllop betyder det att vi kommer spendera mycket tid tillsammans  – vi kommer bolla tankar och idéer innan er bröllopsdag och kanske välja ut vackra produkter efteråt – då är det särskilt roligt att vi trivs tillsammans! När jag får äran att fotografera dig, er som par eller era barn ska det kännas roligt och bilderna ska få er att se att ni är vackra och unika precis sådana som ni är. Jag hoppas att ni ska se att era känslor och uttryck får er att bli vackra.

Vad säger ni? Låter det som att jag är fotografen för er? KONTAKTA MIG så kan vi prata mer och jag hjälper er hela vägen från bokningstillfälle till fotosession. Erbj1

Priserna gäller f.rom 2016-01-01. Med reservation för ändringar.

Sweet Colorful Photography är godkänd för f-skatt. Alla priser är inkl. moms.