SweetBerlin111
”Tack Mathilda, för de vackra bilderna och den snabba leveransen av våra underbara bröllopsbilder. Du är en mycket varm och lyhörd fotograf med kreativt öga som känns trygg i sin arbetsroll och med mycket erfarenhet i bagaget.”
– Sanna, brud 2017
 
”Hurra! Tusen tack och tack för ett så fint utfört jobb!
Inte bara bilderna som var så fina utan du var verkligen så bra under dagen på ditt jobb :) Proffs!”
– Sara, brud i juni 2015
 
”Som fotograf är man nog lite extra noggrann när man väljer sin bröllopsfotograf. Vi är otroligt nöjda med att det blev just Mathilda som förevigade vår stora dag. Mathilda fångade vår dag med hennes vackra, känslosamma och härliga bilder. När vi tittar på bilderna får vi verkligen tillbaka den där fina och pirriga känslan som vi hade den där dagen i augusti. Hon har verkligen fångat oss, detaljerna och helheten. Bilderna lyser av lycka och känns otroligt äkta!”
– Nina, brud i Augusti 2014 och fotograf på Ditt Ögonblick
 
”Tack för dina ljuvliga bilder från vår stora dag. Vi är så hjärtligt tacksamma för att det var just du som tog våra bilder och kunde vara med oss en stor del av dagen! Det är en ovärderlig gåva. Du är så proffsig och ett måste för den som ska gifta sig. Varma kramar från oss”
– Sophie & Emil Zail, brudpar i Augusti 2014
  
”Vi är så himla nöjda med allt! Vår dag blev precis som vi hade tänkt oss, till och med bättre! Vi är också så nöjda med dig och du har fått mycket beröm från våra gäster också att du var proffsig, naturlig och fick dem att slappna av.”
– Josefin, brud i Augusti 2014
 
”Nu har fotona kommit fram! De är SUPER! Vi blir så glada! Det var så fint inpackat också. Det var så roligt att leva om hela dagen med dina bilder.
En riktigt speciell känsla.” 
– Mathilda, brud i Juli 2014
 
”Den absolut bästa! Har tagit helt ljuvliga gravidbilder på oss när lillasyster låg i magen.. o helt fantastiska bröllopsbilder när vi nu sa ja till varann!
Vi är sååå nöjda med allt, tack bästa bästa fotograf!!!”
Karoline Hedwall, brud i September 2013
  
 ”Enastående och ljuvliga bilder har nyligen landat hos oss efter sensommarens familjefotografering. Vi är så himla glada och lyckliga för dessa.
Ni har ett hejdunrans sinne och känsla för ljus och komposition! Kan inte annat än ge er mina varmaste rekomendationer.”
 – Helén Schrewelius, September 2013
 
”Å bilderna är underbara!!! Det var jättehärligt att träffa dig till sist efter att ha ”lärt känna dig” lite på Instagram;) Det kändes helrätt:) Vi är jätteglada att vi valde just dig!!!!”
Helena & Peter, Brudpar i Augusti 2013
 
”Vi är såå nöjda med de ljuvliga bilder vi fick av vår dotter tack vare en mycket skicklig fotograf!”
 – Anna Sjörén, Augusti 2013
 
”Jag är mycket glad över att Tilda ville genomföra shooten som sjöjungfru med mig. Hon är lätt att ha att göra med och har sinne för kreativa detaljer, idéer och poser som underlättade för mig som modell och som satte färg och skönhet på bilderna. Tilda engagerar sig med 100%, utbyter idéer och inspirationsbilder samt accessoarer och håller shooten på ett glatt humör samtidigt som hon med en fotografs professionalitet guidar mig som modell för bästa tänkbara bilder. Hennes företag heter sweet and colorful, och det är precis vad bilderna genomsyras av.”
 – Linda Ågren, Augusti 2012.