WOW! Vad kul att du hittat hit. Vi är riktiga drömmare! Och världens bästa team! Vår passion är att arbeta med kärlek och skapande. Vi älskar att berätta och vill måla en berättelse i bilder där du och de du tycker om har huvudrollerna.

Sweet Colorful Photography har funnits sedan 2012 och under årens lopp har vi medverkat i artiklar till bröllopsmagasin, bröllopsbloggar och fångat ögonblick på en mängd bröllop runt om i Sverige. Vi är kreativa, engagerade och lyhörda. Vi ser helheten och detaljerna på samma gång. Vi är spontana, drivna och värdesätter hög kvalitet. Vi fotograferar människor som är som du och som oss. Människor med drömmar. Människor som längtar. Människor som vill skapa minnen för sig själva och sin familj men som ibland bara vill strunta i alltihop för att det syskonbråkas i bilen eller regnar på picknicken och man glömde både tjocktröja och mjölk till kaffet. Vi vill ge dig minnen av livet. Hur det verkligen var. Ge dig chansen att känna dofterna, kärleken, skratten, frustrationen, kaoset – vad nu än ögonblicken präglas av.

Och vilka är vi? Mathilda och Goliat? Vi delar kärleken till naturen. Till lugnet. Till äventyr och spontanitet. Båda dricker alldeles för mycket kaffe och både gråter till kärleksfilmer och blundar när det blir för blodigt. Ibland gråter vi till och med på vigslarna vi fotograferar. Diskret, förstås. Men ändå. Vi är känslomänniskor. Båda älskar havet och åker gärna dit när vi behöver andas. Vi har samma driv, en outsinlig passion för estetik och vi brinner för berättande genom text och bilder. Vi älskar när vi fångar den där roliga konversationen som pågår i hemlighet i en av bänkraderna när prästen blir för långrandig, den romantiska ja-kyssen eller den mjuka omfamningen mellan två oerhört förälskade personer i höstblåsten. Ofta sitter vi och ler ikapp vid redigeringsbordet. Ler åt sådana som ni. Som gifter sig och är himlastormande förälskade eller som får en blöt puss på kinden av ert barn under en familjefotografering på stranden.

Fyll i vårt kontaktformulär så hjälper vi er att boka en fotografering.

Allra finaste hälsningar,

  • Golden hour bröllop