Vi fotograferar som sagt människor. Riktiga människor som är som du och som oss. Som är vackra på sitt alldeles eget speciella och unika vis. Att fånga äkta känslor och stora ögonblick, men kanske även små, vardagliga – och att sedan kunna ge tillbaka dem till er – är någonting storslaget och fantastiskt! Därför skulle vi vilja säga att en fotografering är en investering. En investering som ökar i värde med åren!

Det kan vara svårt att förutse vilka minnen man bär med sig från sitt bröllop – eller från den allra första tiden som familj. När ni står där med rufsigt hår och glödande kinder morgonen efter er bröllopsdag är fotografierna  en värdefull skatt som rymmer alla de oersättliga, magiska ögonblicken! Ögonblick och stunder som med tiden bleknar och kanske helt glöms bort. Därför ingår alltid alla bilder i digitalt format när ni anlitar Sweet Colorful Photography som bröllopsfotograf. När ni bokar en barn- eller familjefotografering hos oss kan ni antingen köpa bilder styckvis eller hela paketet där allt ingår. Vi tar inte ut några extraavgifter utan det pris som står här på sidan är det som gäller. Om vi behöver köra utanför Sölvesborgs kommun tillkommer däremot en körersättning, 40kr/mil. När det gäller bröllop långt borta kan ni som brudpar komma att få stå för resan och eventuellt boende. Men det där diskuterar vi och löser tillsammans.

Innan ni bestämmer er för att boka en barnfotografering, en familjefotografering eller bröllopsfotografering kan det vara bra att ni tittar igenom våra investeringsguider. Det finns en för bröllop och en för andra fotograferingar.

Priserna gäller f.rom 2019-06-17. Med reservation för ändringar.

Under heldagsfotograferingar ser vi gärna att vi får möjlighet att äta när ni och era gäster äter – på så vis är både vi och ni på topp hela dagen. Vi tar ut körersättning á 40kr/mil utanför Sölvesborgs Kommun.

Sweet Colorful Photography är godkänd för f-skatt. Alla priser är inkl. moms. 

>> Investeringsguide Bröllop 2021

>> Investeringsguide Porträtt 2021

 

Investeringsguiderna är under uppdatering och ändringar kan komma att ske